Tipărire

Acțiune umanitară - Sărbători de Paște 2016

ACŢIUNE UMANITARĂ
CU OCAZIA S
ĂRBĂTORILOR PASCALE 2016

Comunicat post-eveniment:

 

Universitatea Hyperion din Bucureşti organizează cu ocazia Paştelui o vizită la Centrele de Îngrijire Copii din Sectorul 3, Bucureşti în datele de 25 şi 26 aprilie 2016, începând cu ora 10:00.

Reprezentanţii organizatorilor şi sponsorilor se vor deplasa la Centrele de Îngrijire din Sectorul 3 Bucureşti pentru a aduce un zâmbet pe feţele a 100 de copii cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Cu această ocazie se vor dona produse alimentare şi nealimentare copiilor care au vârste cuprinse între 4 şi 18 ani şi locuiesc în următoarele centre:

·         Centrul de Primire în Regim de Urgenţă pentru Copiii Străzii;

·         Centrul de Îngrijire în Apartamente de Tip Familial;

·         Complexul de Servicii "Crinul Alb";

·         Complexul de Servicii "Pistruiatul";

·         Centrul de Plasament "Pinocchio". 

Persoanele care doresc să doneze produse trebuie să țina cont de următoarele mențiuni:

- produsele noi trebuie sa fie însoțite de bonuri fiscale/chitanțe/facturi;

- jucăriile și hainutele (folosite, second-hand) pentru copii trebuie spălate și grupate pe vârste și genuri, nu acceptăm produse deteriorate care nu mai pot fi folosite sau care ar putea să le facă rău copiiilor prin utilizare (ex. jucării rupte/incomplete, hăinuțe rupte/decolorate). Produsele folosite nu vor fi donate centrelor de îngrijire copii, ci familiilor defavorizate aflate în evidenţa DGASPC Sectorul 3.;

- nu acceptăm lenjerie intima (folosită, second-hand) pentru copii;

Termene:

25 aprilie 2016 - colectare fonduri și produse

25 aprilie 2016 - achizitionare produse

25-26 aprilie 2016 - realizare pachete și felicitari pentru copii, deplasare la centrele de ingrijire din sectorul 3 și împărțirea cadourilor, începând cu ora 10:00 (plecarea se va face din faţa Universităţii Hyperion din București)

Pentru donații și mai multe detalii:

Decanat Facultatea de Știinte Economice - Universitatea Hyperion din București

Tel.: 021-323.72.87

Acţiunea se bazează pe voluntariat şi are ca scop ajutorarea semenilor noştri din cele şase centre de copii aflaţi în dificultate.

Organizatori

Parteneri

  

 

Normal 0 false false false EN-GB X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-ansi-language:EN-GB; mso-fareast-language:EN-US;}

Ştiri şi evenimente