Tipărire

Invitație Conferință Internațională Valorile Etice în Societatea Actuală (VESA) - 5-7 mai 2022

 

Avem deosebita plăcerea de a vă invita, în perioada 5-7 mai 2022, la cea de a treia Conferință Internațională Valorile Etice în Societatea Actuală (VESA) organizată de Universitatea Transilvania din Brașov, în parteneriat cu Consiliul de Etică și Management Universitar (CEMU), Consiliul Național de Etică pentru Cercetare Științifică, Dezvoltare Tehnologică și Inovare (CNECSTDI), Editura Universul Juridic și Editura Pro Universitaria. 

Înscrierile pentru participarea la secțiunile științifice ale conferinței se pot face până la data 21 aprilie 2022. Dacă întâmpinați greutăți de logare la platformă, puteți să trimiteți abstractele la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.. ATENȚIE: articolele finale pot fi trimise după conferință, până la data de 10 iunie 2022 cel târziu. Pentru publicarea în revista Etică și Deontologie, "Ethics and Deontology" Journal (ethicsprouniversitaria.ro), articolele vor trece prin procedura de double-blind peer review.

Pentru participarea la Workshop-uri, pentru a putea aloca spațiile corespunzătoare, vă rugăm să completați datele dumneavoastră pe site-ul conferinței, mai precis la secțiunea Workshop https://vesa.unitbv.ro/workshop

Pentru orice alte informații puteți accesa site-ul conferinței https://vesa.unitbv.ro/ sau să ne contactați la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Vă așteptăm la conferință!

 

 

Ştiri şi evenimente