Tipărire

Despre Finanţe şi Bănci

Admitere

ÎNSCRIERI:

Începând cu 1 Iunie anul curent, înscrierile au loc de Luni până Vineri, între orele 9:00 - 17:00, iar începând din luna Iulie înscrierile au loc și Sâmbătă-Duminică între orele 9:00 - 14:00, la Secretariatul General al Universităţii, Calea Călăraşilor nr. 169, sectorul 3, Bucureşti.

Telefoane: 021-3274464, 021-3274465, 021-3214667. Fax: 021-3216425
E-mail: rectorat @ hyperion . ro

Acte necesare inscrierii

DOSARUL DE ÎNSCRIERE TREBUIE SĂ CUPRINDĂ:

 • Diplomă de bacalaureat, în original + copie simplă (sau adeverinţă de bacalaureat în original);
 • Certificat de naştere (în original + copie simplă);
 • Certificat de căsătorie (în original + copie simplă) pentru candidatele căsătorite;
 • 3 fotografii color tip act de identitate;
 • Copie xerox a actului de identitate cu datele personale şi domiciliul;
 • Adeverinţă medicală;
 • Taxă de înscriere: 150 Lei.

Aceste documente se vor prezenta la înscriere într-un dosar plic.

Taxa de inscriere
 • 150 LEI
Facilitati
 • Taxe de studii moderate, platibile in patru rate
 • Reduceri de taxa incepand cu anul II de studiu ( pentru studentii cu medii peste 9,50)
Dotari Sali de curs, seminar, laboratoare, centre de cercetare, sali de sport, sali de lectura, bufet, sala de conferinta etc.
Planul de invatamant Facultatea are un plan de invatamant adaptat la cerintele interne si internationale, el asigurand un inalt nivel de pregatire teoretica si practica absolventilor nostri. Acest plan poate fi comparat cu planuri similare din tari precum Germania, Franta, SUA, Japonia etc.
Domenii de calificare -¢ capacitatea de aplicare cognitiva si profesionala a conceptelor, teoriilor si metodelor de investigare fundamentale din domeniul financiar bancar -¢ dezvoltarea capacitatii de sintetizare si interpretare a informatiilor specifice finantelor si de rezolvare a unor probleme de baza si de evaluare a concluziilor posibile; -¢ capacitatea de analiza independenta a unor probleme specifice specializarii finante banci si capacitatea de a comunica si demonstra solutiile alese; -¢ capacitatea de a evalua probleme complexe de contabilitate si de a comunica in mod demonstrativ rezultatele evaluarii proprii; -¢ dobandirea spirititului de initiativa in analiza si rezolvarea de probleme de finate si banci; -¢ utilizarea calculatorului in lucrari specifice specializarii Finante Banci; -¢ prelucrarea si gestionarea informatiilor financiar-bancare; -¢ executarea de operatiuni specifice institutiilor financiare, bancare, a burselor de valori si a altor institutii financiare; -¢ coordonarea unor echipe care efectueaza activitati de control financiar-bancar; -¢ participarea in echipa la proiectarea si executarea unor programe specifice sectorului financiar-bancar; -¢ abilitati de utilizare a instrumentarului statistico-matematic;
Burse si stagii Se ofera burse de studii pentru cei care finalizeaza anul I sau II de studii cu media cel putin 9,50.
Ataşamente:
Download-ează fișierul (Plan FB_2019.pdf)Plan FB_2019.pdf342 kB

Ştiri şi evenimente