Articole

Tipărire

SESIUNE EXAMENE SEM. 1, 2023-2024

Rezultatele obținute la examenele din Semestrul 1 2023-2024 au fost afișate pe Platforma STUD pentru studenții de la învământ cu frecvență, pentru masteranzi și pentru studenții de la învățământ la distanță.

Pașii pentru AUTENTIFICAREA pe platforma STUD (Științe Economice) sunt următorii:

    1. Accesați portalul web: https://stud.hyperion.ro/econ/login
    
   2. Introduceți adresa dvs. de e-mail în câmpul Email, iar la Parolă: ultimele 6 cifre din CNP
   3. Din meniul vertical (partea stângă) accesați Categoria "Examene" - Subcategoria "Note" și o să vizualizați notele dumneavoastră ca în imaginea de mai jos. Dacă figurați absent la una din discipline, atunci disciplina respectivă nu apare deloc în situația dumneavoastră școlară din Sem. 1 2023-2024.Încă se lucrează la platformă și secțiunea "Taxe anuale" nu este actualizată.

 

 

Studenții de la învățământ cu frecvență și masteranzii au la dispoziție suportul tehnic (e-mail - Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.) pentru probleme legate de conturi, erori sau alte probleme legate de funcționarea corectă a Platformei STUD pentru ZI și Master.

Studenții de la învățământ la distanță au la dispoziție suportul tehnic (e-mail - Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.) pentru probleme legate de conturi, erori sau alte probleme legate de funcționarea corectă a Platformei STUD.Ştiri şi evenimente