Articole

Tipărire

SESIUNE EXAMENE SEM. 2, 2023-2024

Programarea examenelor pentru Semestrul 2 2023 -2024 (ZI și MASTER) și a restanțelor pentru studenții din Anul 3 ZI și pentru masteranzii din Anul 2 au fost postate pe Platforma ECON-ZI - https://econ.moodle.hyperion.ro/course/index.php?categoryid=74.

 

Programarea examenelor pentru Semestrul 2 2023 -2024 (ID)  și a restanțelor pentru studenții din Anul 3 ID au fost postate pe Platforma ID-HYPERION - https://stiinteeconomice.id-hyperion.ro/course/index.php?categoryid=223.Studenții de la ZI și masteranzii care întâmpină probleme în utilizarea Platformei ECON-ZI trebuie să transmită un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. în care să menționeze și numele și prenumele complet (inclusiv numele dinaintea căsătoriei în cazul doamnelor), anul de studii și specializarea.

Studenții de la ID care întâmpină probleme în utilizarea Platformei ID-Hyperion trebuie să transmită un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. în care să menționeze și numele și prenumele complet (inclusiv numele dinaintea căsătoriei în cazul doamnelor), anul de studii și specializarea.

 

Ştiri şi evenimente