Articole

Tipărire

PLANIFICARE RESTANȚE ANUL III ȘI MASTER ANUL II 2022-2023

Toate examenele restanțe pentru studenții din Anul 3 (ZI și ID), precum și pentru masteranzii din Anul 2 se vor susține FIZIC.

 

În vedere susținerii examenelor de restanță, studenții din Anul 3 și masteranzii din Anul 2 trebuie să completeze cererea tip din atașament și să o trimită împreună cu dovada achitării restanțelor pe adresa de e-mail a Secretariatului Facultății de Științe Economice (Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.), iar la subiectul mesajului să menționeze numele complet, specializarea, anul si forma de învățământ (ZI/ID/MASTER).

 

Actualizare - 03.06.2023:

Restanțele la disciplinele "Marketing" - AI, FB, ECTS, MAN, CIG  din Anul I ZI și ID, "Marketing internațional" - AI din Anul III ZI și ID, "Tehnologie hotelieră și de restaurant" - ECTS  din Anul III ZI și ID, "Managementul brandurilor internaționale" - Master LCACI din Anul II  se vor susține cu Lect.univ.dr. Mihaela Marcu în data de 11.06.2023, ora 12:00, Corp B, Et. 3, Amf. 2.

 

Restanțele la disciplinele "COMUNICARE, DIGITAL MEDIA ȘI PUBLICITATE" - MASTER LMRU  și  "COMUNICARE, DIGITAL MEDIA ȘI PUBLICITATE ÎN AFACERILE INTERNAȚIONALE" - MASTER LCACI se vor susține cu Lect.univ.dr. Luminița Ciocan în data de 09.06.2023, ora 18:00, Corp B, Et. 3, Amf. 2.

 

Ştiri şi evenimente