Articole

Tipărire

EXAMEN LICENȚĂ-DISERTAȚIE - IULIE 2022

 EXAMEN DISERTAȚIE 26 IULIE 2022 - Rezultatele sunt disponibile în atașament.

 

Următorul Examen de Licență se va organiza în Septembrie 2022 - găsiți în atașament toate detaliile.

 

ANUNȚ Organizare Examen de Licență și Disertație - IULIE 2022

 

Pasul 1. Stabilirea temei și a profesorului coordonator pentru lucrarea de licență/disertație

Contactați unul din profesorii Facultății de Științe Economice cu care ați avut diverse discipline din anul 1 și până în prezent pentru a vă pune la dispoziție temele propuse și a vă transmite mai multe indicații în vederea realizării lucrării de licență/disertație.

 

Pasul 2. Completarea cererii de coordonare pentru lucrarea de licență/disertație și achitarea taxa de coordonare (200 lei)

După stabilirea temei lucrării împreună cu profesorul îndrumător, studentul/masterandul va completa și semna cererea tip de coordonare pentru lucrarea de licență/disertație (disponibilă mai jos) și o va trimite împreună cu dovada achitării taxei de coordonare către profesorul îndrumător în vederea avizării coordonării lucrării de licență/disertație.

Cererile de coordonare lucrare licență/disertație se vor depune de studenți/masteranzi la Secretariat împreună cu dovada plății taxei de coordonare (200 Lei) în momentul depunerii dosarul de înscriere și nu mai devreme.

Plata taxei de coordonare se poate realiza online în contul bancar: 

Beneficiar: UNIVERSITATEA HYPERION BUCUREȘTI

CUI: 2836240
CONT IBAN: RO48 RNCB 0074 0292 1590 0001
Banca: BCR - SECTOR 3
La detalii de plată se completează obligatoriu cu:
Numele și prenumele, facultatea, specializarea, anul de studii, plată taxă coordonare licență/disertație  și, eventual, CNP-ul.

 

Pasul 3. Realizarea lucrării de licență/disertație sub îndrumarea profesorului coordonator ales

 

Pasul 4. Depunerea dosarului de înscriere COMPLET pe baza mențiunilor din anunțurile de mai jos și în perioadele stabilite

 ATENȚIE!!! Taxa de înscriere și taxa de examen (licență/disertație) se achită după ce depuneți dosarul de înscriere la Secretariatul Facultății de Științe Economice  și situația dumneavoastră este verificată (note, taxe de școlarizare), iar Secretariatul va elibera un bilet de promovare cu care veți merge la Casieria Universității pentru a achita cele 2 taxe pentru licență/disertație.

Vă rugăm să nu achitați taxa de înscriere și taxa de examen (licență/disertație) în avans, online.

Pasul 5. Susținerea probelor (scris și prezentarea lucrării de licență) de către studenți, respectiv suținerea lucrării de disertație de către masteranzi

Pentru a vă pregăti în vederea susținerii examenului de licență din luna iulie 2022, aveți la dispoziție cărțile de grilă în format electronic - CLICK AICI.

Examen Disertație 26 Iulie 2022 - Repartizarea pe săli a masteranzilor este disponibilă AICI.

 

 

 

Ştiri şi evenimente